Bioteka

Rodomi įrašai pagal žymę: Saldumynai ir užkandžiai

STEVIA-700x294

Ar žinote, koks skirtumas yra tarp vieno arbatinio šaukštelio cukraus ir tokio pat kiekio natūralaus saldiklio, išgauto iš stevijos lapų, kurio galima rasti Bioteka lentynose? 1 arbatiniame šaukštelyje cukraus yra 20 kalorijų, o tokiame pat kiekyje stevijos saldiklio – tik 2 kalorijos. Ką jau kalbėti apie sutaupytas kalorijas!

nut butters

Rapunzel riešutų sviestai

Koks yra Jūsų kelias į sėkmę? Rapunzel kompanijai, kuri prieš keturis dešimtmečius buvo įkurta dviejų draugų ir galiausiai išsivystė į didžiausią ekologiško maisto gamyklą Europoje, tai buvo riešutų sviestai. Jau daugiau nei 30 metų Rapunzel gamina riešutų sviestus savo namuose, Vokietijoje. Pirmuosius riešutų sviestus pradėję malti paprastoje akmeninėje grūstuvėje ir rankomis krėsti į indelius, šiuo metu Rapunzel įmonė naudoja naujausias technologijas, kurios užtikrina švelnų riešutų apdorojimą ir aukščiausią riešutų sviestų kokybę.

rapunzel _maple_cover

Amerikietiška svajonė telpa viename šaukštelyje. Jūs galite išgerti puslitrį šviežios klevų sulos, pasirodančios ankstyvą pavasarį, arba pasimėgauti arbatiniu šaukšteliu kanadietiško klevų sirupo, be kurio neapsieina tikriausieji Šiaurės Amerikos sekmadienio pusryčiai. Purūs blyneliai su klevų sirupu jau yra tapę gero gyvenimo simboliu, kuris yra prieinamas ir mums!

goji www

Tibeto vienuoliai pasižymi neįtikėtina vidine pusiausvyra, padedančia išlaikyti vidinę rimtį ir skaidrų protą. Jie ne tik daug medituoja ir lavina savo atmintį mokydamiesi senovinius tekstus – daug laiko praleisdami dvasinio kūno puoselėjimui jie taip pat rūpinasi ir fizine gerove. Išpažindami asketišką gyvenimo būdą kiekvieną kasnį jie priima su malda ir dėkingumu – nedidelis maisto kiekis turi būti ypač kokybiškas. Skaisčios kaip kalnuose tekančios saulės spinduliai − dygliuotojo ožerškio (goji) uogos iš Himalajų papėdės nuo seno yra laikomos geros savijautos simboliu, o vietos gyventojų vadinamos „laimės uogomis".

rnutsai

Riebus kamuolėlis ridenasi keptuvės dugnu ir įkrenta į salotų dubenį. Jis papildo mitybą gausiu kiekiu vitamino E, nesočiųjų riebalų rūgščių ir galybe mikroelementų. Kas jis?

default default

Greitas gyvenimo būdas dažnai atima iš mūsų galimybę lėtai mėgautis maistu. Skubėdami gyventi turėtume save dažniau palepinti sveikais užkandžiais. Rapunzel, Vokietijos ekologiško maisto gigantas, siūlo išeitį – platų asortimentą ekologiškų sertifikuotų džiovintų vaisių ir riešutų, kurie yra vertinami dėl maistingųjų medžiagų gausos.

aaaAr kadanors svajojote pakeliauti po egzotiškiausių Pasaulio skonių Karalystę? Kviečiame užsukti į Bioteką ir išmėginti naujus „Arche“ gaminius! Vokietijoje įsikūrusi ekologiškų produktų gamintoja „Arche“ garsėja nepaprastai spalvingu asortimentu bei išskirtine produktų kokybe. Visi produktai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų bei sertifikuotų ekologiškų žaliavų, kurias auginimo ir perdirbimo procesų metu nuolat tikrina nepriklausomos sertifikavimo įmonės. „Arche“ gaminių asortimentas toks platus, jog aprėpia ne tik klasikinius Vakarų Europos patiekalus, bet ir egzotiškus Japonijos virtuvės lobius. Taigi, kviečiame visus į nepaprastą kelionę po neatrastų skonių bei kvapų labirintus!

deko-testbild 1

Jau 30 metų Allos prekinis ženklas žmonėms asocijuojasi su sveikais gardumynais, pagamintais iš aukštos kokybės biologiškai augintų sudėtinių dalių. Allos gaminius Jūs rasite kiekvienos gerbiamos Europos bio-parduotuvės lentynose, iš kurių jie tiesiog išgaudomi.Kaip visa tai prasidėjo? 1974 metais Vokietijoje Valteris Langas (Walter Lang) pradėjo nedidelį individualaus verslo projektą – fasavo medų ir gamino vaisinius batonėlius. Porą metų vėliau jo įmonė pradėjo gaminti uogienę be cukraus bei savo keptuvėje kepti spelta kviečių sausainius. Įvairios inovacijos, atradimai, originalūs receptai ir išradimai – tai būdinga Allos! 1982 metais Allos buvo pirmieji, kurie Europos bio – maisto produktų gerbėjams parodė burnoti, šiek tiek vėliau – ir saldžiąsias agavos sultis: iki tol šie produktai beveik ne vienam čia nebuvo pažįstami ir parduotuvėse nebuvo siūlomi. Uogienės be cukraus, gardūs vegetariški paštetai, egzotiškos medaus rūšys, nepaprasti pusrytiniai mišiniai (musli), burnočio ir sezamo pusrytiniai dribsniai ir batonėliai, pilnagrūdžių spelta kviečių (Spelt, Dinkel) sausainiai ir vafliai, įvairūs Allos keptuvėje pagaminti originalūs sausainukai, užkandžiai ir t.t. – beveik kasmet Allos savo klientus nustebina su kokia skania, kvapnia, sveika naujiena – visuomet pagaminta iš aukštos kokybė žaliavų pagal tradicinius metodus. Nuo 2005 metų Allos yra sertifikuotas pagal kokybės ir aplinkai draugiškus gamybos standartus DIN EN ISO 9001 ir 14001, 2007 metais įmonė gavo aukščiausio laipsnio IFS (International Food Standart) sertifikatą, kuris patvirtina, kad gaminami vartotojams saugūs ir labai kokybiški maisto produktai.

You are here