

Informuojame, kad šioje el. parduotuvėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Klasikinis aioli padažas primena sviestą, o jei gaminamas su kiaušiniais – majonezą, ir yra pagardintas česnakais. Ši padažo versija yra visiškai veganiška – be kiaušinių, ir puikiai tiks su balta duona, gaminant padažus salotoms ir kitiems pikantiškiems patiekalams.
Sudedamosios dalys: saulėgrąžų aliejus*, vanduo, rapsų aliejus*, česnakų tyrė* 7%, alyvuogių aliejus 5%, spirit actas*, agavų sirupas*, ryžių krakmolas*, jūros druska, svogūnų milteliai*, geltonųjų garstyčių sėklos*, obuolių actas*, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, tirštiklis: ksantano derva, baltieji pipirai*, pankolių sėklos*, kalendrų sėklos*.
* – iš ekologinių ūkių (sertifikato nr. žr. ant pakuotės).
100 ml yra: energinės vertės 2051 kJ/ 490 kcal, riebalų 50,2 g, iš kurių sočiųjų 5,3 g, angliavandenių 8,4 g, iš kurių cukraus 2,5 g, skaidulinių medžiagų 0,6 g, baltymų 0,8 g, druskos 1,12 g.
Gamintojas: Bonsan, Didžioji Britanija.
Klasikinis aioli padažas primena sviestą, o jei gaminamas su kiaušiniais – majonezą, ir yra pagardintas česnakais. Ši padažo versija yra visiškai veganiška – be kiaušinių, ir puikiai tiks su balta duona, gaminant padažus salotoms ir kitiems pikantiškiems patiekalams.