Arche kedro statinėse tradicičkai fermentuotas sojų padažas tamari 250 ml

3000000219
10,55 €

Rytietiško maisto gerbėjams ir gurmanams - tikras japoniškas produktas! Natūraliai fermentuoto sojų padažo Arche Tamari receptas perduodamas iš kartos į kartą. Sojos padažo fermentacija kedro medžio statinėse suteikia jam sodrų, nepakartojamą skonį ir aromatą. Naudokite visur: marinatams, tofu, ryžių ir daržovių patiekalams, sriuboms.

Kiekis

Intensyviai sodraus skonio. Aukščiausios klasės japoniškas tamari padažas, daugelį mėnesių fermentuotas kedrų statinėse. Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: sojų pupelės* 42%, vanduo, jūros druska, mikawa mirin* (alkoholinis ryžių ir prieskonių pagardas*: ryžiai*, vanduo, A. oryzae fermentas), skrudinti miežių miltai*, A. oryzae fermentas.

* – iš ekologinių ūkių, sertifikato nr. žr. ant pakuotės.

100 g yra: energinės vertės 300 kJ/ 71 kcal, riebalų <0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g, angliavandenių 4,8 g, iš kurių cukraus <0,2 g, baltymų 11,8 g, druskos 15,7 g.

Gamintojas Arche Naturprodukte GmbH, Liebigstr. 5a, D-40271 Hilden, Vokietija.

9 Prekės

Savybės

Apie gamintoją Šimtus metų senosios maisto ruošimo tradicijos suteikia skonio mūsų kasdieniam gyvenimui. Esame dėkingi Vokietijos kompanijai Arche, kuriančiai pagal japonų virtuvės principus, kad rytietiškų patiekalų galime pasigaminti iš sertifikuotų ekologiškų produktų! Arche ekologiškuose padažuose nėra pesticidų ar sintetinių skonio stipriklių, o sojų pupelės juose – tik iš sertifikuotų ekologinių ūkių, taigi jokių genetinių modifikacijų! Tik tikras ir natūraliai sodrus skonis.

Jums taip pat gali patikti