Arche Bio Shoyu sojų padažas, 250 ml
  • Arche Bio Shoyu sojų padažas, 250 ml

Arche Bio Shoyu sojų padažas, 250 ml

3000000218
6,80 €

Rytietiško maisto gerbėjams ir gurmanams - tikras japoniškas produktas! Kiek aštraus aromato Arche Shoyu padažas gaminamas Johsen gamykloje Vokietijoje. Natūraliai fermentuotas sojų padažas yra universalus pagardas Azijos ir Europos virtuvių patiekalams - naudokite kepiniams ant grotelių, marinatams, tofu, ryžių ir daržovių patiekalams, padažams, sriuboms.

Kiekis

Švelnaus aštrumo sojų padažas, pagamintas iš sojos pupelių ir kviečių pagal tradicinį japonišką receptą  Johsen gamykloje Vokietijoje.

Tikras atradimas virtuvėje: dera su europietiškais ir azijietiškais patiekalais. Puikiai tinka daržovių patiekalams bei sriuboms pagardinti, padažams ir užpilams gaminti. Siekiant atskleisti Bio Shoyu sojų padažo skonį, rekomenduojama jo pilti patiekalo ruošimo pabaigoje.

Sudedamosios dalys: vanduo, sojos pupelės*, kviečiai*, jūros druska, Aspergillus oryzae fermentas

* - ekologiškai užauginta (sertifikato nr. žr. ant pakuotės).

Gamintojas: Arche NaturprodukteGmbH D-40721 Hilden

8 Prekės

Jums taip pat gali patikti