

Švelnaus skonio miso pasta, pagaminta su šlifuotais ryžiais, pasižymi švelniai kreminiu, sūriai salstelėjusiu skoniu. Veganiška pasta yra be gliuteno ir pagardina sriubas, tyres, užpilus, padažus ir daržoves. Praktiška pakuotė leidžia pastą lengvai dozuoti.
Sudedamosios dalys: ryžiai*, vanduo, sojų pupelės*, jūros druska*, Aspergillus oryzae.
* – iš ekologinių ūkių, sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
100 g yra: energinės vertės 755 kJ/ 179 kcal, riebalų 4,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1 g, angliavandenių 25,2 g, iš kurių cukraus 23,4 g, baltymų 7,6 g, druskos 4,8 g.
Gamintojas: Arche Naturküche, Vokietija.
Kilmės šalis: Japonija.