

Ekologiškas kakavos sviestas arba aliejus tiks ir saldumynams gaminti ir natūraliems, rankų darbo kosmetikos gaminiams papildyti. Iš kakavos pupelių išgaunamame svieste yra daug vertingų mineralinių medžiagų - kalcio, kalio, magnio, cinko, mangano, vario bei geležies. Sočiaisiais riebalais gausus kakavos sviestas atlaiko ir itin aukšta temperatūrą. Gardinkite arbatą, pajutus pirmuosius peršalimo simptomus, tepkite lūpas atėjus šalčiams ar gaminkite žaliavalgiškus tortus.
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas (lot. Theobroma Cacao).*
* - Iš ekologinių ūkių (kontroliuojanti įstaiga Soil Association).
100 g yra: energinės vertės 3710 kJ/ 902 kcal; riebalų 100 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 61 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 31 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 3,8 g; angliavandenių <1,0 g, iš kurių cukraus 0,1 g, skaidulinių medžiagų <0,5 g; baltymų 0,6 g, druskos <0,1 g.
Tinka veganams. Natūralus produktas – skirtingos partijos gali pasižymėti skirtingu maistingumu, spalva ir aromatu.
Pagaminta Didžiojoje Britaninoje pagal SIA Cintamani Baltic, Antenas iela 3, Rīga, 1004, tel. nr. +37167291712, užsakymą.
Kilmės šalis: Peru.